La Cala Golf

Kenttähinnastot

ALENNETUT GREENFEET ILMAN LISÄKULUJA EDULLISESTI, NOPEASTI JA VAIVATTOMASTI LÄHES KAIKILLE COSTA DEL SOLIN GOLFKENTILLE !

Ohessa 2020 kenttähinnastot:

2020 PAR 1 KENTTÄHINNASTO

HUOM: Hinnat saattavat muuttua viikottain!

Avaa PDF “Kenttähinnastot”, lataa tietokoneeseen /kännykkään ja etsi suurennuslasi, kirjoita haluamasi kentän nimi: esim. “Santana Golf” , löydät helposti kaikki hinnastot 2020

-Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin-

 

Varaa peliaikasi täältä

HUOM! Tehdessäsi teeoff-aikavarauksia, muistathan ilmoittaa golf-auton tarpeesta. Peliaikojen varaamista varten tarvitsemme myös tiedot pelaajamääristä, hcp:t, pelipäivät sekä kenttä- ja lähtöaikatoiveet. Juniorpelaajien iät on ilmoitettava. 

Otathan huomioon että joudumme käsittelemään varaukset manuaalisesti ja siitä syystä varausten tekemiseen saattaa mennä aikaa. Kun saamme tiiaikavaraukset tehtyä, niin lähetämme siitä teille vahvistuksen sähköpostiin. Peliliput voi noutaa toimistolta tai maksamalla ennakkoon voimme lähettää ne myös sähköpostiin.

Peruutukset: Kaikki muutokset tai peruutukset ilmoitettava kirjallisesti PAR 1:selle. Yleensä  golfkentillä peruutusaika on vähintään 72 tuntia ennen ensimmäistä teeaikaa. Poikkeuksia ovat esim. Torrequebrada 7 vrk ja Rio Real 5 vrk. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista/muutoksista veloitetaan 100%.

Huom! PAR1 Golf ei ole vastuussa kenttien sulkemisesta huonojen sääolosuhteiden vuoksi. Päätös on aina kenttäkohtainen. Jos kenttä suljetaan sääolosuhteiden takia, asiakas saa täyden rahanpalautuksen tai mahdollisuuden vaihtaa pelipäiviä.  Mikäli kenttä on auki sateesta huolimatta, on asiakas velvollinen menemään pelaamaan tai olemaan yhteydessä suoraan golfkentälle mahdollisesta peliajan siirrosta.

 

 

 

Par 1 Golf Service