AZATA GOLF

Kentän kuvaus

Azata Golf on mukava tuttavuus. Parhaimmillaan upeisiin maisemiin rakennetut väylät ovat vaihtelevia, välillä mennään vuoren rinteitä jyrkästikin ylös ja alas, osa väylistä kulkee tasaisessa puistomaisemassa.

Kentän suunnitellut golfarkkitehtitoimisto Sterling & Martin on heittäytynyt varsin luovaksi greenien muotoilussa. Tasaisia lättyjä ei Azatasta juurikaan löydy, lähes jokaisella greenillä on omat kumpunsa ja laaksonsa. Tämä kannattaa huomioida pelaamaan lähtiessä, greenejä kannattaa lukea hieman normaalia pidempään, muuten pallo saattaa olla aivan eri paikassa kuin puttaaja tarkoitti.

Kenttä on rakennettu vaihtelevaan maastoon. Huippukuntoiselle se on hyvä fyysinen treeni, sohvaperuna saa puuskuttaa melkoisesti, mikäli kävellen lähtee Azatan pelaamaan. Varsinkin takaysin loppu on raskas. Viimeiset kolme väylää noustaan klubia kohti melko jyrkästi.

Azataa golf on ehdottomasti suositeltava uutuus.

Kentän tiedot

  • Avattu vuonna
  • 2021
  • Osoite
  • Calle Mencia Calderon 89, 29680 Estepona

Ajo-ohjeet

A-7 tai AP-7 moottoritietä kohti Marbellaa ja seuraa tienviittoja kohti Algeciras - Marbella, kunnes tulet Esteponaan. Sitten varmista, että et ota tietullia ja ota A-7 Algecirasiin. Käänny toisesta liikenneympyrästä oikealle Azata Golfin tienviittoja seuraten.

Hinnasto

Kartta

Par 1 Golf Service